How Long Can We Go - Jökull Fastelavnstur sammen hver for sig.

Varenummer 00007
100.00 DKK
På lager
1
Produkt detaljer

How long can we go??

Fastelavnstur sammen hver for sig

Fastelavn - er mit navn....... På trods af nedlukning skal vi da holde Fastelavn. Det gør vi selvfølgelig med en ridetur!

Turen foregår som de andre "How Long Can We Go" men som et ekstra krydderi, håber vi denne gang at se nogle udklædte ekvipager!!

Sådan foregår det:
Alle rider en tur hver for sig eller i små kendte grupper og til sidst lægger vi alle KM sammen og ser hvor langt vi har redet.

Det koster 50,- for medlemmer og 100,- for ikke medlemmer at deltage. Så får du en flot Fastelavnsrosette og et diplom tilsendt.

Vil du være medlem af Jökull? Meld dig ind her: https://www.sporti.dk/club.php?id=129&v=cj
Det koster kun 150,- for et år! :-)

Betalingen for "How Long can we go" foregår ved Mobilepay og hvis du er medlem af Jökull, skal du angive dit medlems nummer i kommentarfeltet og så betale 50,- . Du finder dit medlemsnummer på Sporti.

For at være med skal du ride mindst 5 km, men der er ingen regler for hvor hurtigt eller hvor langt du vil ride i øvrigt.

Skal du ride til guld, sølv eller bronze??
Guld: over 15 km
Sølv: 10-15 km
Bronze: 5 - 10 km
P.S: Alle kan deltage uanset race, papirer og niveau. 😍😎

Når du har tilmeldt dig og vi har modtaget din betaling, får du et startnummer tilsendt. Dette skal du selv printe ud og anvende til dokumentation på turen.

Ridtet skal afvikles d. 13. eller 14. februar 2021 og når du er færdig skal du indsende et billede af dig med dit startnummer og tracking af din tur, som bevis på at du har redet.

Billede og dokumentation for ridtet skal indsendes løbende og senest mandag d. 15/2-2021 kl. 17.

Du må meget gerne lægge dine billeder fra turen op i vores Facebookgruppe - men dog skal du ikke offentliggøre dine KM - for vi skal alle gætte på det samlede antal km i gruppen - der er en lækker Jökull T-shirt på spil! :-D

Tilmelding muligt indtil d. 12/2-21 kl 20.

Kom og vær med – så rider vi en fællestur hver for sig!

Gem dette produkt til senere

© 2020 Jökull - jokull@jokull.dk         BLIV MEDLEM        VORES SPONSORER:   

  • w-facebook